Ska börja spela med ett nytt band i Vällingby

Jag har spelat bas hela mitt liv, elbas för att vara mer exakt. Jag älskar att spela alla typer av instrument och är musiker ända ut i fingerspetsarna. När min kompis frågade mig om jag ville börja spela i deras band, som saknade en basist, var jag inte sen att säga ja. Jag har tänkt ett bra tag att jag borde börja i min kompis band, eftersom jag vet att de behöver just en elbasist och alla som spelar i bandet är riktigt trevliga. Dessutom spelar de en härlig blandning av musik som passar mig. Det enda som har gjort att jag hållit mig borta är att jag bor en bit från platsen där de har sin replokal. Lokalen ligger Vällingby, där jag har varit flera gånger och bland annat besökt gallerian K5 och centrumet. Jag måste säga att jag blev riktigt positivt överraskad av alla trevliga restauranger och butiker. Dessutom är det naturnära och väldigt vackert. Ja, vem vet? Min kompis tipsade mig om en bra fastighetsmäklare i Vällingby, så jag får väl börja titta på boende där så att jag har närmre till replokalen.

En person som spelar elbas

(Visited 1 times, 1 visits today)