Röstträning med sångpedagog

Dags för nya upplevelser för mig. Jag har alltid hållit mig till instrument och spelande, men nu har jag tänkt att jag ska vara lite vågad och börja ta sånglektioner. Det var en vän som tipsade mig om en bra sångpedagog som hon gått hos och hon vet att jag alltid ändå haft dessa funderingar. Nu ville hon därför tipsa mig om att denna populära kvinna som hjälpt så många. Jag har faktiskt bokat min första tid om ett par dagar så får vi se hur det artar sig. Jag tycker det skulle vara så roligt att få öva tillsammans med en som verkligen kan. Nu har jag ju lite musikalitet i mig, men som en av mina musikervänner brukar säga så kan alla lära sig sjunga tillsammans med en duktig sångpedagog. Vi får se vilka under denna kvinna kan utföra med mig!

Ny karriär kanske

(Visited 1 times, 1 visits today)