Pensionsspara som musiker

Det här med att livnära sig som musiker är ofta utmanande, men det har ändå funkat bra för mig tycker jag. Antalet jobb kan gå väldigt mycket upp och ner och komma och gå i perioder. Jag har ändå haft det bra under alla år och jag får göra det jag älskar så jag skulle aldrig komma på tanken att klaga. Däremot har jag varit väldigt dålig på att planera inför framtiden. När man jobbar som frilansare är man inte riktigt lika skyddad som de som jobbar på stora företag. Sånt som försäkringar och pension är helt och hållet ens eget ansvar, och jag får erkänna att jag har slarvat. Jag har först nu kommit till skott med detta och tog hjälp av Söderberg och partners som jag fått tips om. Jag känner mig verkligen jättenöjd och för första gången någonsin känner jag mig faktiskt trygg inför framtiden, så dem kan jag varmt rekommendera!

Planera för pensionen

(Visited 1 times, 1 visits today)