Lära sig spela gitarr själv

Lära sig spela gitarr själv

Jag har spelat gitarr nu i över 10 år och har delvis gått på gitarrskola men för det mesta så har jag fått lära mig att spela själv. Att lära sig spela gitarr själv kan vara svårt till en början, men nyckeln är att inte ge upp utan att alltid fortsätta. Det finns många övningar som är bra om man ska lära sig spela gitarr själv. En sak som är mycket bra att börja med är att lära sig att läsa tabulatur då det mesta av det man kommer att lära sig senare kommer att finnas i det formatet. Sen så gäller det att få upp fingerfärdigheten också, och sättet jag gjorde det på var att lära mig olika skalor och sitta och träna på dem. Som sagt så kan det vara svårt i början men man får aldrig ge upp. När man väl kan spela så är det en otrolig glädje att kunna spela musik som redan finns men även att skapa sin egna musik.

(Visited 226 times, 1 visits today)