Fokus på musiken

Ibland kan jag fastna i saker som jag gör så att tiden bara flyger iväg. Jag kan till exempel börja med att googla ett band och sedan fastna i det eller sitta med gitarren och skriva på en låt i timmar. Saken är bara den att jag inte är tjugo längre så att sitta vid soffan och ”arbeta” under längre tid gör att jag får ont i rygg och nacke. Det är helt klart dags för mig att införskaffa ett skrivbord och en bra stol och göra en arbetshörna hemma i lägenheten. Utmaningen blir att skapa en yta för det här hemma, men det går. Jag har kollat runt på nätet så att hitta ett fint skrivbord och en ergonomisk stol blir det lätta. Ikväll ska jag på konsert, det är min kompis som spelar i ett jazzband. Inte min musikstil men alltid kul att gå på konsert!

Skrivbord med saker på
Music is life

(Visited 1 times, 1 visits today)