Den krampande basisten

I går hoppade jag in tillfälligt i några vänners band för att spela bas. De hade en spelning på den lokala puben på kvällen och deras basist blev tyvärr sjuk. De spelade mycket David Bowie-låtar, vilket alltid är roligt att få spela bas till. Det blev däremot inte en så rolig avslutning på kvällen, mina vader började krampa strax innan jag skulle sova. Jag tror att krampen kan ha att göra med att vi stod på ett mycket hårt golv när vi spelade igår, men jag är inte säker. Min vän Johanna som arbetar som sjuksköterska var här och fikade tidigare i dag. Jag passade då på att fråga om kramperna och hon trodde det kunde bero på brist av e-vitamin. Därför ska jag passa på att beställa hem av det när jag lägger min vanliga beställning av kosttillskott från nätet. Är det någon av er läsare som har erfarenhet av att få kramper efter att ni har spelat bas en hel kväll?

Siluett av en gitarr

(Visited 1 times, 1 visits today)